Català | Castellano
Serveis
El nostre objectiu és ajudar-te a entendre les necessitats del teu company caní i proporcionar-te les eines per prevenir i modificar les seves conductes no desitjades, amb la finalitat que puguis gaudir de la companyia d'un gos feliç, tranquil i equilibrat.


› SERVEI D'ETOLOGIA


Si ja gaudeixes de la companyia d'un gos però té conductes inadequades, a Sinergia Dog Therapy estudiarem el teu cas in situ, buscarem les causes, i et donarem les pautes de tractament més adequades per solucionar-les.


Tractem qualsevol problema de conducta:

Un nadó a casa o un nadó en camí: preparem al gos perquè entengui quin és el seu lloc a la família i respecti així l'espai del nadó, prevenint o modificant conductes que en cap cas són acceptables (gelosia, protecció excessiva,…).

Agressivitat: ja sigui cap a altres gossos, cap a altres animals (gats, rosegadors, aus,…) i fins i tot cap a persones. Agressivitat respecte el seu menjar, les seves joguines,… Mossegades a persones, a altres gossos o a altres animals.

Inseguretat, por o fòbia: a persones, objectes, llocs o situacions (petards, electrodomèstics, passejar pel carrer, vehicles, terres brillants o amb reflexos,…)

Lladrucs i udols: borda o udola contínuament, a les persones, altres animals, en el cotxe,… per tot.

Ansietat per separació: ploriqueja i s'estressa quan els propietaris abandonen la llar, destrossa objectes o micciona durant la seva absència,…

Destrossa objectes o engoleix tot el que troba.

Possessivitat o protecció en excés: no deixa que ningú se t'acosti, no permet que altres animals se t'apropin,…

Excessiva efusivitat: excessivament efusiu al rebre'ns o al rebre visites, micciona de l'emoció, s'abalança sobre la gent, s'abalança sobre els nens,…

Hiperactivitat: salta contínuament, a sobre de tot i de tots, no para quiet ni un moment,…

Pautes de conducta per les primeres hores del nou gos perquè comenci a formar part de la teva vida d'una manera correcta; i preparació del teu gos per a l'acollida a casa d'un nou membre caní o d'una altra espècie (gat, rosegador, au,…).

Escapisme: a l'obrir la porta de casa, si se li solta la corretja, salta el tancat del jardí,…

Manca de formes: es puja al sofà sense el teu consentiment, roba menjar de la cuina,…

Obsessions: amb una pilota o joguina determinada, amb les pedres, amb perseguir bicicletes o cotxes,…

El nostre servei és a domicili. Donem servei a tota la província de Barcelona.
Logo del pie de página
© Sinergia Dog Therapy
All rights reserved
Nota legal